Talkoot majalla 29.8.2020 klo. 8.00

Majalla järjestetään talkoot lauantaina 29.8.2020 klo. 8.00 alkaen. Siistitään majan ympäristöä talvea vasten. Paikalle tarvitaan useampi henkilö myös raivaus- ja moottorisahojen kera pajukon siistimiseen tontilta muiden hommien lisäksi. Ja kahvia ja makkaraa talkoolaisille löytyy seuran puolesta.

Muistutukseksi

Pitäkää ase lataamattomana suojuksessa ja koira kytkettynä liikkuessanne alueilla, joille ei metsästysoikeutta ole! Tämä tärkeää erityisesti sirpalealueilla liikuttaessa.

Näin säästytään kaikenlaiselta mielipahalta ja salametsästysepäilyiltä.

Metsästysmaat

Ajantasaiset metsästyskartat saat käyttöösi liittymällä seuran jäseneksi Oma riistassa. Tämä edellyttää että olet ottanut/otat käyttöön Oma riistan. Lähetä metsästäjänumerosi/nimesi sihteerille numeroon 045-350 7820/Sami Räsänen. Saat seurakutsun Oma riistaan, jonka hyväksymällä kartat ovat käytössäsi. Seurakutsun hyväksyminen onnistuu vain verkkoselaimella, ei sovelluksella!

WhatsApp-ryhmä

Seuralle on nyt perustettu WhatsApp-ryhmä talkookutsuja, kokousilmoituksia yms. seuran tiedotteita varten.

Lisään jäseniä ryhmään sitämukaa kun ilmoitatte numeroitanne numeroon 045-350 7820/Sami Räsänen.

Ryhmää ei ole tarkoitettu keskustelupalstaksi!

Sähköpostiosoitteita ja metsästäjänumeroita

Jäsenistön sähköpostiosoitteita kaivataan yhä lisää. Jos käytössäsi on sähköposti, ilmoita osoite seuralle niin saadaan toimintaa nopeammaksi ja ennenkaikkea edullisemmaksi. Sähköpostiin lähetetään ainoastaan seuran jäsenmaksulasku ja jäsentiedotteet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti kokous-/talkookutsut.

Metsästäjänumeroita kaipaillaan myöskin Oma Riistaan liittyen. Seura on ottanut Oma Riistan käyttöön ja kyseisillä sivuilla löytyy jo nyt hirvimaiden kartta. Seuran oman osion Omassa Riistassa saat käyttöön lähettämällä metsästäjänumerosi (löytyy metsästyskortista) Ismo Parkkiselle, joka kutsuu sinut liittymään seuran omille sivuille Omassa Riistassa. Lisäksi sinun täytyy ottaa Oma Riista käyttöösi netissä tai puhelinsovelluksessa.

Näytä lisää