Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2014

  • tehnyt

Juuan Metsä-Villet ry:n vuosikokous pidettiin 23.2.2014 klo. 14.00 ampumaradan huoltorakennuksella. Kokouksessa oli läsnä 14 varsinaista jäsentä ja 2 koejäsentä. Puheenjohtaja Ismo Parkkinen avasi kokouksen ja toivotti kaikki tervetulleeksi.

Vuoden riistanhoitajaksi valittiin Pekka Kontkanen. Vuoden 2013 paras ajokoira oli Nella, omistaja Hannu Toivanen. Vuoden paras hirvikoira oli Kuorikan Kuki, omistaja Ismo Parkkinen. Pienpetokilpailun voittajat: 1. Ilkka Surakka, 2. Tero Haukka, 3. Teemu Rantala. Saalistilaston palauttaneiden kesken arvottiin 50€:n lahjakortti, jonka sai Ismo Parkkinen.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Ilkka Surakka, sihteerinä seuran sihteeri Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina toimi Teemu Rantala ja Pasi Romppanen, jotka toimivat myös ääntenlaskijoina. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistujaluettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Tilinpäätöstä ja toiminnantarkastajien lausuntoa käsiteltiin. Tilinpäätös hyväksyttiin ja tilinpäätös vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille. Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Parkkinen. Johtokunnan erovuoroisten tilalle valittiin Joni Pursiainen, Pasi Romppanen ja Jari Kotipohja. Muut johtokunnan jäsenet ovat Tero Haukka, Sulo Keskinen ja Teemu Rantala. Toiminnantarkastajiksi valittiin jatkamaan Ilkka Surakka ja Aarne Möttönen. Vara toiminnantarkastajiksi valittiin jatkamaan Timo Rissanen ja Ari Turunen. Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2014 hyväksyttiin.

Hirvenhiihtokilpailuihin osallistutaan 15.3.2014. Ilmoittautuminen Ismo Parkkiselle 12.3.2014 mennessä, puh. 040-593 7752. Koejäsenille mahdollisuus päästä keräämään pisteitä toimitsijoina, ilmoittautuminen Ismolle. Seuran jaostot löytyvät kotisivuilta osoitteesta www.juuanmetsa-villet.fi.

Majaisäntä: Aarne Möttönen, puh. 0500-273344. Majan vuokraukseen liittyvät asiat.

Seuran liittymismaksuksi päätettiin 260€, maanomistajajäsenen liittymismaksuksi 130€ ja jäsen-/koejäsenmaksuksi 50€.

Majan vuokrahinnat muuttuvat seuraavanlaisiksi: jäsenille 35€/vrk varauksella, ilman varausta 10€. Ulkopuolisille 65€/vrk arkena, 80€/vrk viikonloppuisin ja viikkohinta 350€. Majaa ei vuokrata 2.1-31.3 välisenä aikana.

Vuoden 2014 tulo- ja menoarvio hyväksyttiin.

Seuran edustajaksi Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen valittiin Ismo Parkkinen. Suurpetoyhdysmieheksi valittiin Ismo Parkkinen. Hirviporukka valitsee keskuudestaan hirvenmetsästyksen johtajan.

Seuran jäsenet saavat ottaa vieraan mukaan majavan metsälle ilman vieraskorttia, kaadot ilmoitettava sihteerille joko tekstiviestillä numeroon 045-350 7820 tai sähköpostillla seuran sähköpostiin info@juuanmetsa-villet.fi.

Varsinaisiksi jäseniksi hyväksyttiin Heimo Toivanen ja Eetu Karhunen. Koejäseniksi hyväksyttiin Toivanen Pirkko, Toivanen Eppu, Toivanen Elena, Korkalainen Veli ja Kärnä Karri. Maanomistajajäseneksi hyväksyttiin Salo Heli. Eroa seurasta pyysivät Asko Paananen ja Risto Saastamoinen.

Riistakolmioita vetämään tarvitaan henkilöitä, halukkaat voivat ottaa yhteyttä Pasi Romppaseen, puh. 050-358 6306.

Seuralle tulee ajantasaiset kartat tulevaksi syksyksi seuran nettisivuille.

Seuran 60-vuotisjuhlat pidetään hirvipeijaisten kanssa samassa tilaisuudessa 1.11.2014 seuran majalla.

Huomio! Ilmoittakaa sihteerille nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite(jos on) ja syntymäaika maaliskuun loppuun mennessä. Tekstiviestillä numeroon 045-350 7820 tai info@juuanmetsa-villet.fi. Laitetaan yhteystiedot kuntoon.

Maksaessanne jäsen-, hirvi- tai muita maksuja seuralle, ilmoittakaa kenen maksu ja mitä koskee niin saadaan kohdistettua oikeaan paikkaan. Aina parempi jos käytätte laskun viitenumeroa.

Vastaa