Siirry suoraan sisältöön

​Jäsentiedote syksy 2015

  • tehnyt

Juuan Metsä-Villet ry:n kesäkokous pidettiin 2.8.2015 Jouhtenen majalla. Paikalla oli yhteensä 22 jäsentä, joista 20 varsinaista jäsentä ja 2 koejäsentä.

Ampumakilpailut pidettiin 1.8.2015, johon osallistui 8 henkilöä. Jäsentenvälisiin ampumakilpailuihin osallistuneiden kesken arvottiin 50€ arvoinen palkinto. Arpaonni suosi Petri Sorjosta.

Metsästysajoiksi päätettiin valtakunnalliset, riistanhoitopiirin rajoitukset huomioiden, joulurauha 24-25.12.2015.

Saaliskiintiöksi päätettiin 1 metso, 3 teertä, pyylle, jänikselle ja majavalle ei kiintiötä. Riekko ja metsäkauris ovat rauhoitettu. Metsähanhi on rauhoitettu.

Rauhoitusalueet ennallaan: Navettakankaalla noin 100 ha, tällä alueella sallitaan jäniksen ja pienpetojen pyynti. Vuokossa on rauhoitettu Ruohoniementie, Vuokontie, Vuokonjoki, Pielinen-välinen alue. Tällä alueella on pienriistan metsästys kielletty. Reetta ja Hannu Laakkosen palstalla Kertonsaaressa on pienriistan metsästys kielletty. Lisäksi metsästäjiltä toivotaan malttia ampumaradan ympäristössä metsästäessä.

Vierasmaksut: 12€/vrk, 30€/3vrk, 150€ kausilupa. Kausiluvat johtokunnan kautta. Vuorokauden ja kolmen vuorokauden luvissa saalis menee isännän kiintiöstä. Lisäksi 3 vrk:n lupa 50€, sisältää yhden teeren ja käytettävä 4 vrk kuluessa. Päivät ilmoitettava lupaa maksettaessa. Isäntä ja lupa oltava mukana metsällä. Seuran jäsenet saavat ottaa vieraan mukaan majavan ja pienpetojen metsälle ilman vieraslupaa, majavan kaadot ilmoitettava sihteerille tekstiviestillä numeroon 045-350 7820 tai sähköpostilla osoitteeseen info@juuanmetsa-villet.fi.

Uutena vieraslupa ilves- ja karhumetsälle 12€/vrk ja 30€/3vrk Metsä-Villejen alueelle. Vieraslupa hirvimetsälle 12€/vrk, ei oikeuta saalisosuuteen.

Pienpetokilpailu järjestetään tänäkin vuonna. Saalisilmoitukset/pienpetokilpailun osallistumislomakkeet palautettava sihteerille 13.1.2016 mennessä osoitteeseen Sami Räsänen, Tervaskankaantie 16, 83900 Juuka.

Jäsen on velvollinen palauttamaan saalisilmoituksen yhteystietoineen, näin jäsenrekisteri pysyy ajantasalla.

Koirakokeet: Eestinajokoirien ensimmäisiin SM-kilpailuihin annetaan maasto 7.11.2015. Alue ilmoitetaan myöhemmin kotisivuilla. Hirvikoirayhdistykselle annetaan maastot 27.11.2015 ja 6.12.2015. 

Uudet koejäsenet: Ovaskainen Sinikka, Korkalainen Sami, ja Karttunen Erkki.

Uudet jäsenet: Elena Toivanen, Pirkko Toivanen, Jari Huttunen ja Matti Pietarila.

Majan kattomaksun keruuta jatketaan. Maksu on vapaaehtoinen ja tullaan käyttämään majan katon tulevaan korjaukseen lähitulevaisuudessa. Kattomaksun suuruudeksi päätettiin 33€. LEADER-rahoituksen hakuun ei lähdetä vaan katto laitetaan kuntoon omalla rahalla.

Vastaa