Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2016

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin 20.2.2016 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 14 varsinaista jäsentä, 2 koejäsentä ja 1 koejäsenyyttä hakenut. 

Vuoden riistanhoitajaa ei valittu. Pienpetokilpailuun ei tullut yhtään osanottajaa. 

Paras ajokoira oli Hannu Toivasen Nella, toiseksi tuli Vesa Räsäsen Juukelin Amanda.

Paras hirvikoira oli Esa-Pekka Kortelaisen Jämäkän Tikki, toiseksi tuli Ismo Parkkisen Kuorikan Kuki.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ismo Parkkinen ja tilien tarkastelun aikana Hannu Kukkonen. Sihteerinä toimi Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Teemu Rantala ja Tarmo Lehikoinen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistuja luettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Parkkinen, varajäseneksi Lauri Rantala. Johtokunnan erovuoroisten tilalle valittiin Pasi Romppanen, varalle Teemu Rantala, Tarmo Lehikoinen, varalle Yrjö Ryhänen, Tenho Toivanen (Huom. jäsenkirjeessä virhe sukunimessä. Ei Turunen vaan Toivanen), varalle Sulo Keskinen. Muina johtokunnan jäseninä jatkavat Esa Hyttinen, varalle Aimo Kaitalehto, Olli Ovaskainen, varalle Timo Rissanen, Tero Haukka, varalle Sami Räsänen. Toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Surakka ja Aarne Möttönen, varalle Ari Turunen ja Timo Rissanen.

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2016 hyväksyttiin. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2016 hyväksyttiin.

Seuran liittymismaksua päätettiin nostaa 300€:n ja jäsenmaksun suuruudeksi 55€. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50€.

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen kokous valtuutti Ismo Parkkisen, varalle Esa Hyttinen.

Varsinaisiksi jäseniksi tulivat Karri Kärnä ja Veikka Saaristo. Uusiksi koejäseniksi tuli Sanna Räsänen ja Pentti Kareinen.

Tulevana kesänä seuran majalla tehdään kattoremonttia, tarkempi ajankohta on vielä auki ja remontin tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan seuran kotisivuilla osoitteessa www.juuanmetsa-villet.fi. Tulevasta kattoremontista johtuen majan varaukset saattavat peruuntua/siirtyä parempaan ajankohtaan.

Koejäsenpisteytykseen tarkennuksena seuraavanlaiset kohdat: Majava lisätään virallisesti tuhoeläimiin ja siitä saa 4 pistettä. Varislinnut ovat riistanhoitotyötä eli aamu varismetsällä antaa 4 pistettä ammuttujen varislintujen määrästä riippumatta.

Koiranäyttelyt järjestetään Nurmeksessa 12-13.3.2016. Näyttelyjärjestelyihin tarvitaan Metsä-Villeiltä porukkaa perjantai-iltana, lauantaina ja sunnuntaina. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Ismo Parkkiseen, puh. 040-593 7752.

Vastaa