Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2017

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin 25.2.2017 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 14 varsinaista jäsentä ja 1 koejäsen. 

Vuoden riistanhoitajaksi valittiin tällä kertaa Pekka Räsänen. Pienpetokilpailun voitti Toni Halonen, toiselle sijalle tuli Elena Toivanen ja kolmanneksi Heimo Toivanen. 

Paras ajokoira oli Aimo Kaitalehdon omistama Kellolan Onni.

Paras hirvikoira oli Esko Kortelaisen omistama Jämäkän Seppä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Lauri Rantala ja tilien tarkastelun aikana Hannu Kukkonen. Sihteerinä toimi Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Hannu Toivanen ja Ilkka Surakka. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistuja luettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Parkkinen, varajäseneksi Lauri Rantala. Johtokunnassa jatkavat Pasi Romppanen, varalle Teemu Rantala, Tarmo Lehikoinen, varalle Yrjö Ryhänen, Tenho Toivanen, varalle Sulo Keskinen. Johtokunnan erovuorossa olevien tilalle valittiin Esa Hyttinen, varalle Aimo Kaitalehto, Timo Rissanen, varalle Olli Ovaskainen, Elena Toivanen, varalle Sami Räsänen. Toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Surakka ja Aarne Möttönen, varalle Ari Turunen ja Pasi Saukkonen.

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2017 hyväksyttiin lisäyksellä veneen hankinta majalle. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin veneen hankinnasta aiheutuvien kustannusten lisäyksellä.

Seuran liittymismaksua päätettiin pitää 300€:ssa ja jäsenmaksun suuruus 55€:ssa. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50€.

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen kokous valtuutti Ismo Parkkisen, varalle Esa Hyttinen. Petoyhdyshenkilöksi valittiin Ismo Parkkinen, varalle Hannu Kukkonen.

Uusiksi koejäseniksi johtokunta on valinnut Joni Koivuselän ja Tatu Tuonosen.

Kuten yllä on jo mainittu, tulevalle kesälle majalle hankitaan uusi soutuvene edellisen ollessa heikkokuntoinen. Kokous teki asiasta yksimielisen päätöksen. Tulevana kesänä maja on normaalissa käytössä ja vuokrattavissa. Suuremmat remontit ovat ohi tältä erää joten niistä ei tulevana kesänä ole haittaa majan käytön kannalta. Normaalia talkootoimintaa tullaan järjestämään majalla ja talkoisiin toivotaan edelliskesään nähden runsaampaa osanottoa.

Jäsenkirjeisiin ja – laskuihin liittyen kokeillaan tehdä muutoksia tulevan vuoden aikana. Tällä hetkellä jäsenkirjeiden kulut ovat noin 1000€ vuodessa. Seuralla on ohjelma, jolla onnistuu laskutus sähköpostin kautta. Ongelmaksi muodostuu sähköpostiosoitteiden puute. Pyydänkin nyt teitä, joilla sähköposti löytyy, lähettämään osoitteen joko tekstiviestillä sihteerille, 045-350 7820, tai mieluummin laittamaan sähköpostilla seuran sähköpostiin, Info@juuanmetsa-villet.fi, viestin jossa ilmenee lähettäjän nimi ja posti- / sähköpostiosoite.

Vastaa