Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2018

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin 25.2.2018 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 10 varsinaista jäsentä. 

Vuoden riistanhoitajaksi valittiin tällä kertaa Ilkka Surakka. 

Pienpetokilpailun voitti Ilkka Surakka, toiselle sijalle tuli Elena Toivanen ja kolmanneksi Toni Halonen.

Paras ajokoira oli Vesa Räsäsen omistama Juukelin Amanda.

Paras hirvikoira oli Hannu Kukkosen omistama Lehtoniemen Peku.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ismo Parkkinen ja tilien tarkastelun aikana Hannu Kukkonen. Sihteerinä toimi Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Ilkka Surakka ja Elena Toivanen. 

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistuja luettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Parkkinen. Johtokunnassa jatkavat Pasi Romppanen, varalle Teemu Rantala, Tarmo Lehikoinen, varalle Yrjö Ryhänen, Tenho Toivanen, varalle Sulo Keskinen, Esa Hyttinen, varalle Aimo Kaitalehto, Timo Rissanen, varalle Olli Ovaskainen, Elena Toivanen, varalle Sami Räsänen. Toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Surakka ja Aarne Möttönen, varalle Ari Turunen.

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2018 hyväksyttiin. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2018 hyväksyttiin.

Seuran liittymismaksua päätettiin pitää 300€:ssa ja jäsenmaksun suuruus 55€:ssa. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50€.

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen kokous valtuutti Ismo Parkkisen, varalle Sami Räsänen. Petoyhdyshenkilöksi valittiin Ismo Parkkinen, varalle Hannu Kukkonen.

Hirvenmetsästyksen johtajaksi nimettiin Hannu Halonen.

Uudeksi koejäseneksi johtokunta on valinnut Markku Korkalaisen

Normaalia talkootoimintaa tullaan järjestämään majalla ja talkoisiin toivotaan edelliskesään nähden runsaampaa osanottoa.

Lisäksi Nunnanlahdessa järjestetään kesällä, 6-8.7.2018, erämessut. Messujen järjestäjä on pyytänyt talkooapua riistanhoitoyhdistykseltä ja sitä kautta myös Metsä-Villet ovat mukana talkoohommissa. Talkoolaisia tarvitaan reilusti, vähintään 30 henkeä/päivä joten mukaan voi alkaa ilmoittautua. Sitovat ilmoittautumiset Sami Räsäselle numeroon 045-350 7820. Järjestävä taho on luvannut huolehtia talkoolaisista joten riittää kun tulee ajoissa paikalle.

Jäsenkirjeisiin ja – laskuihin liittyen kokeillaan tehdä muutoksia myös tulevan vuoden aikana. Tällä hetkellä jäsenkirjeiden kulut ovat noin 1000€ vuodessa. Seuralla on ohjelma, jolla onnistuu laskutus sähköpostin kautta. Ongelmaksi muodostuu sähköpostiosoitteiden puute. Pyydänkin nyt teitä, joilla sähköposti löytyy, lähettämään osoitteen joko tekstiviestillä sihteerille, 045-350 7820, tai mieluummin laittamaan sähköpostilla seuran sähköpostiin, Info@juuanmetsa-villet.fi, viestin jossa ilmenee lähettäjän nimi ja posti- / sähköpostiosoite. 

Samalla voi ilmoittaa metsästäjänumeron, jolloin voidaan kutsua Oma Riistassa seuran omille sivuille. Omassa Riistassa löytyy jo mm. hirvikartta ja kevään aikana tulee myös pienriistakartta joten Omaan Riistaan liittymisessä on hyötyä siltäkin osin.

Vastaa