Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote syksy 2018

  • tehnyt

Kesäkokous pidettiin Jouhtenen majalla sunnuntaina 5.8.2017 kello 15.00. Paikalla oli 12 varsinaista jäsentä ja 2 koejäsentä. 

Ampumakilpailut pidettiin 28.7.2017, johon osallistui 4 henkilöä. Jäsentenvälisiin ampumakilpailuihin osallistuneiden kesken ei arvottu erillistä palkintoa osanottajien puutteen vuoksi. 

Metsästysajoiksi päätettiin valtakunnalliset, riistanhoitopiirin rajoitukset huomioiden, joulurauha 24–25.12.2018.

Saaliskiintiöksi päätettiin 1 metso, 2 teertä, pyylle, jänikselle ja majavalle ei kiintiötä. Riekko ja metsäkauris ovat rauhoitettu. Metsähanhi on rauhoitettu. Naaraslinnut rauhoitettiin Metsä-Villejen alueella!

Rauhoitusalueet ennallaan yhtä muutosta lukuunottamatta: Navettakankaalla noin 100 ha (syyssoidin), tällä alueella sallitaan jäniksen ja pienpetojen pyynti. Vuokossa ollut rauhoitettu Ruohoniementie, Vuokontie, Vuokonjoki, Pielinen-välinen alue purettiin rauhoitukselta. Reetta ja Hannu Laakkosen palstalla Kertonsaaressa on pienriistan metsästys kielletty. Lisäksi metsästäjiltä toivotaan malttia ampumaradan ympäristössä metsästäessä.

Vierasmaksut: 12€/vrk, 30€/3vrk, 150€ kausilupa. Kausiluvat johtokunnan kautta. Vuorokauden ja kolmen vuorokauden luvissa saalis menee isännän kiintiöstä. Lisäksi 3 vrk:n lupa 50€, sisältää yhden teeren ja käytettävä 4 vrk kuluessa. Päivät ilmoitettava lupaa maksettaessa. Isäntä ja lupa oltava mukana metsällä. Seuran jäsenet saavat ottaa vieraan mukaan majavan ja pienpetojen metsälle ilman vieraslupaa.Hirvivierasluvalla, 12€/vrk, ei saalisosuutta, sarvet saa viedä. 

Pienpetokilpailu järjestetään tänäkin vuonna. Saalisilmoitukset/pienpetokilpailun osallistumislomakkeet palautettava sihteerille 20.1.2019 mennessä osoitteeseen Sami Räsänen, Tervaskankaantie 16, 83900 Juuka. Päivitetyt lomakkeet on saatavilla kotisivuilta syksyn kuluessa.

Ajokoe 23.9.2018, hirvikoe 29.9.2018, 8-9.9 linnunhaukkukoe. 

Hannu Halonen jatkaa hirvimetsästyksen johtajana, varajohtajat valitsee metsästyksen johtaja.

Sähköpostiosoitteita kaivataan edelleen. Ilmoittakaa, jos käytössänne on sähköposti!

Sihteeri ja majaisäntä vaihtuvat seuraavassa kokouksessa helmi-, maaliskuussa joten nyt on aika alkaa etsiä uutta henkilöä kyseisiin tehtäviin.

Vastaa