Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2019

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin lauantaina 23.2.2019 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 21 varsinaista jäsentä, 2 koejäsentä sekä 1 jäseneksi hakeva.

Vuoden riistanhoitajaksi valittiin tällä kertaa Veli Rissanen. 

Pienpetokilpailun voitti Ilkka Surakka, toiselle sijalle tuli Veli Rissanen ja kolmanneksi Toni Halonen.

Paras ajokoira oli Vesa Räsäsen omistama Suomenajokoira Ajotaiturin Raiku.

Paras hirvikoira oli Antti ja Sanna Leppäsen omistama Jämtlanninpystykorva Nelson.

Kokonaan uutena koirakilpailuna alkaa Paras kettukoira-sarja. Ensimmäisenä tämän kisan voitti Antti ja Sanna Leppäsen omistama Suomenajokoira Velmu. 

Koirakisoihin otetaan mukaan uusia sarjoja sitä mukaa kun koiria ilmoitetaan. Olipa kyseessä noutaja, seisoja, haukkuva lintukoira tms. niin koetuloksia tulemaan seuralle päin niin sitä mukaa kisakenttä laajenee.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kukkonen. Sihteerinä toimi Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina toimivat Esko Kortelainen ja Teemu Rantala. Ääntenlaskijoina toimivat Samuli Kortelainen ja Tero Haukka.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistuja luettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin äänestyksen jälkeen Sami Räsänen, henkilökohtaisena varamiehenä Esa-Pekka Kortelainen. Johtokuntana seuraavan vuoden ajan toimii Pasi Romppanen, varalle Teemu Rantala, Tarmo Lehikoinen, varalle Yrjö Ryhänen, Tenho Toivanen, varalle Sulo Keskinen, Timo Rissanen, varalle Olli Ovaskainen, Elena Toivanen, varalle Esko Kortelainen. Kokonaan uutena johtokunnan jäsenenä on Toni Halonen, varalle Olli Kallinen. Toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Surakka ja Aarne Möttönen.

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2019 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelman mukaisesti majalle tulee kesällä uudet kompostikäymälät. Lisäksi seuran jäsenille tarkoitettu WhatsApp-ryhmä perustetaan. Tämä ryhmä on tarkoitettu lähinnä tiedottamiseen talkoista, kokouksista yms. ajankohtaisista asioista nopeallakin aikataululla, ei kuitenkaan keskustelupalstaksi. Ryhmään haluavat voivat ilmoitella puhelinnumeroitaan Sami Räsäselle, 045-350 7820, niin lisäilen numeroita ryhmään sitten sitä mukaa kun niitä saadaan. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2019 hyväksyttiin. 

Seuran liittymismaksua päätettiin pitää 300€:ssa ja jäsenmaksun suuruus 55€:ssa. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50€. Lisäksi kokous päätti ottaa käyttöön vapaaehtoisen talkoomaksun 10€, jonka jokainen talkoissa käymätön voi maksaa seuran tilille. 

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen kokous valtuutti Ismo Parkkisen, varalle Sami Räsänen. Petoyhdyshenkilöksi valittiin Ismo Parkkinen, varalle Toni Halonen.

Hirvenmetsästyksen johtajaksi nimettiin Pekka Kuokkanen.

Jaostoista hirvi- ja ammuntajaostot jatkavat toimiaan. Muut jaostot kokous lakkautti toimimattomina.

Normaalia talkootoimintaa tullaan järjestämään majalla ja talkoisiin toivotaan edelliskesiin nähden runsaampaa osanottoa. Tekemistä tulee riittämään. Yllämainitut kompostikäymälät, majan siivous sisältä ja ulkoalueiden siistiminen sekä kokouksen hyväksymä kodan/laavun rakentaminen näin ensi alkuun.

Lisäksi syksyllä tullaan järjestämään seuran mailla spanielien koulutuspäivät johon myös maja on varattu. 

Sähköpostiosoitteiden puute jatkuu edelleen. Pyydänkin nyt teitä, joilla sähköposti löytyy mutta ei ole seuran tiedossa, lähettämään osoitteen viestillä sihteerille, 045-350 7820, viestin jossa ilmenee lähettäjän nimi ja posti- / sähköpostiosoite.

Vastaa