Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote syksy 2019

  • tehnyt

Kesäkokous pidettiin Jouhtenen majalla sunnuntaina 4.8.2019 kello 15.00. Paikalla oli 19 varsinaista jäsentä ja 3 koejäsentä. 

Metsästysajoiksi päätettiin valtakunnalliset, riistanhoitopiirin rajoitukset huomioiden, joulurauha 24–25.12.2019.

Saaliskiintiöksi päätettiin 1 metso, 2 teertä, pyylle, jänikselle ja majavalle ei kiintiötä. Riekko ja metsäkauris ovat rauhoitettu. Metsähanhi on rauhoitettu. 

Rauhoitusalueet ennallaan yhtä lisäystä lukuunottamatta: Navettakankaalla noin 100 ha (syyssoidin), tällä alueella sallitaan jäniksen ja pienpetojen pyynti. Reetta ja Hannu Laakkosen palstalla Kertonsaaressa on pienriistan metsästys kielletty. Lisäksi metsästäjiltä toivotaan malttia ampumaradan ympäristössä metsästäessä. Tervaskankaalla laavun ympärillä rauhoitus 100 metrin säteellä laavusta, koskee pienriistaa.

Vierasmaksut: 12€/vrk, 30€/3vrk, 150€ kausilupa. Kausiluvat johtokunnan kautta. Vuorokauden ja kolmen vuorokauden luvissa saalis menee isännän kiintiöstä. Lisäksi 3 vrk:n lupa 50€, sisältää yhden teeren ja käytettävä 4 vrk kuluessa. Päivät ilmoitettava lupaa maksettaessa. Isäntä ja lupa oltava mukana metsällä. Seuran jäsenet saavat ottaa vieraan mukaan majavan ja pienpetojen metsälle ilman vieraslupaa.Hirvivierasluvalla, 12€/vrk, ei saalisosuutta, sarvet saa viedä. 

Pienpetokilpailu järjestetään tänäkin vuonna. Saalisilmoitukset/pienpetokilpailun osallistumislomakkeet palautettava 10.1.2020 mennessä osoitteeseen Sami Räsänen, Tervaskankaantie 16, 83900 Juuka.

Kokeisiin luvattiin maastoja seuraavasti: 21.9. Ladyhaukut, 28.9 pitäjänmestaruushaukut, 5.10 Rakentajahaukut. Maasto-oppaita tarvitaan näihin kokeisiin. 26.10. Beaglein Idän lohkon koe, 2.11. ajokoe.

Pekka Kuokkanen on hirvimetsästyksen johtaja, hirvimetsälle tulevat ilmoittautuvat Pekalle elokuun loppuun mennessä.Ismo Parkkinen on petometsästyksen johtaja, karhumetsälle menijät ilmoittautuvat Ismolle ennen metsälle menoa.

Vastaa