Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2020

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin perjantai-iltana 21.2.2019 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 11 varsinaista jäsentä ja 1 koejäsen.

Vuoden riistanhoitajaksi valittiin tällä kertaa Toni Halonen. 

Pienpetokilpailun voitti Ilkka Surakka, toiselle sijalle tuli Toni Halonen ja kolmanneksi Aarne Ovaskainen.

Paras ajokoira oli Vesa Räsäsen omistama Suomenajokoira Ajotaiturin Raiku.

Paras hirvikoira oli Antti ja Sanna Leppäsen omistama Jämtlanninpystykorva Nelson.

Paras kettukoira-kisan voitti Antti ja Sanna Leppäsen omistama Suomenajokoira Velmu. 

Koirakisoihin otetaan mukaan uusia sarjoja sitä mukaa kun koiria ilmoitetaan. Olipa kyseessä noutaja, seisoja, haukkuva lintukoira tms. niin koetuloksia tulemaan seuralle päin niin sitä mukaa kisakenttä laajenee.

Kokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä toimi Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Kai Tanskanen ja Tero Haukka. 

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistuja luettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Sami Räsänen. Johtokuntana seuraavan vuoden ajan toimii Tarmo Lehikoinen, Tenho Toivanen, Timo Rissanen, Elena Toivanen, Toni Halonen ja Jouni Haukka. Toiminnantarkastajiksi valittiin Ilkka Surakka ja Kai Tanskanen.

Lisäksi riistanhoitoyhdistyksen hallitukseen ehdokkaaksi valittiin Tero Haukka.

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma vuodelle 2020 hyväksyttiin. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2020 hyväksyttiin. 

Majalle hankitaan kevään aikana ilmalämpöpumppu. Näin saadaan jatkettua majan käyttöaikaa keväällä ja syksyllä.

Seuran liittymismaksua päätettiin pitää 300€:ssa ja jäsenmaksun suuruus 55€:ssa. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50€. Lisäksi kokous päätti ottaa käyttöön vapaaehtoisen talkoomaksun 10€, jonka jokainen talkoissa käymätön voi maksaa seuran tilille. Tälle vuodelle tuli lisäksi vapaaehtoinen majan lämpöremonttimaksu 20€, jonka tuotto kohdistetaan ilmalämpöpumpun hankintaan ja asennukseen.

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen kokous valtuutti Kai Tanskasen. Petoyhdyshenkilöksi valittiin Jouni Haukka. Hirvenmetsästyksen johtajaksi nimettiin Pekka Kuokkanen.

Jaostoista hirvi-, kennel- ja ammuntajaostot jatkavat toimiaan. Hirvijaostoa vetää Pekka Kuokkanen, kenneljaostoa Kai Tanskanen ja ammuntajaostoa Sami Räsänen.

Normaalia talkootoimintaa tullaan järjestämään majalla ja laavulla. Toivottavaa olisi edelliskesiin nähden runsaampi osanotto. Tekemistä tulee riittämään.

Seuran jäsenille tarkoitettu WhatsApp-ryhmä on perustettu. Ryhmään haluavat voivat ilmoitella puhelinnumeroitaan Sami Räsäselle, 045-350 7820, niin lisäilen numeroita ryhmään sitten sitä mukaa kun niitä saadaan. Ryhmään lisätään jäseneksi seuran jäseniä/koejäseniä vain jäsenen omasta pyynnöstä, ei automaattisesti vaikka numero olisikin seuran tiedossa.

Lisäksi sähköpostiosoitteita tarvitaan edelleen. Pyydänkin nyt teitä, joilla sähköposti löytyy mutta ei ole seuran tiedossa, ilmoittamaan osoitteenne. Sähköpostia käytetään vain jäsenasioiden hoitamiseen, esimerkiksi jäsentiedotteiden ja – laskujen lähettämiseen.

Vastaa