Siirry suoraan sisältöön

Jäsentiedote kevät 2022

  • tehnyt

Talvikokous pidettiin sunnuntaina 06.03.2022 ampumaradan huoltorakennuksella. Paikalla oli 9 varsinaista jäsentä ja 1 koejäsen.

Kokouksessa palkittiin seuraavat kokeissa käyneet koirakot:

Paras ajokoira: Vesa Räsäsen omistama suomenajokoira Juukelin Jasmiina
Paras hirvikoira: Ismo Parkkisen omistama karjalankarhukoira Petäkankaan Pele
Paras lintukoira: Pasi Romppasen omistama pohjanpystykorva Korpikairan Ensilumi

Kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kukkonen ja sihteerinä Sami Räsänen. Pöytäkirjan tarkastajina Teuvo Hiltunen ja Lauri Rantala. Ääntenlaskijoina toimivat Kai Tanskanen ja Jaakko Väisänen.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Osallistujaluettelo todettiin ja hyväksyttiin. Toimintakertomus hyväksyttiin. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin. Vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Ismo Parkkinen. Johtokunnasta erovuorossa olivat Teemu Rantala, Pekka Palviainen ja Tarmo Lehikoinen. Timo Rissanen erosi ja hänen tilalleen tuli vuodeksi hänen varajäsenensä Kai Tanskanen (varalle Sami Räsänen). Uudelleen valittiin Teemu Rantala (varalle Jorma Nevalainen) ja Tarmo Lehikoinen (varalle Yrjö Ryhänen). Uutena johtokuntaan valittiin Teuvo Hiltunen (varalle Tapio Kuosmanen). Johtokunnassa jatkavat Toni Halonen (varalla Esa-Pekka Kortelainen) sekä Pekka Kuokkanen (varalla Pauli Halonen). Toiminnantarkastajiksi valittiin Hannu Kukkonen (varalle Jaakko Väisänen) sekä Lauri Rantala (varalle Timo Lipponen).

Toiminta- ja riistanhoitosuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodelle 2022 hyväksyttiin.

Seuran liittymismaksu päätettiin pitää 300 eurossa ja jäsenmaksu 60 eurossa. Kannatusjäsenmaksuksi päätettiin 50 €. Puheenjohtajan palkkio 330 €, sihteerin palkkio 400 €, majaisännän palkkio km-korvaus + 150 €/vuosi sekä vapaaehtoinen talkoomaksu 10€.

Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokoukseen edustajaksi valittiin Teuvo Hiltunen (varalle Sami Räsänen). Petoyhdyshenkilö/petometsästyksen johtajaksi valittiin Ismo Parkkinen. Hirvenmetsästyksen johtajaksi valittiin Pekka Kuokkanen.

Jaostot jatkavat ennallaan. Hirvijaostoa vetää Pekka Kuokkanen, kenneljaostoa Kai Tanskanen ja ammuntajaostoa Sami Räsänen.

Normaalia talkootoimintaa tullaan järjestämään majalla ja laavulla. Toivottavaa olisi edelliskesiin nähden runsaampi osanotto.

Lisäksi sähköpostiosoitteita tarvitaan edelleen. Pyydänkin nyt teitä, joilla sähköposti löytyy mutta ei ole seuran tiedossa, ilmoittamaan osoitteenne. Sähköpostia käytetään vain jäsenasioiden hoitamiseen, esimerkiksi jäsentiedotteiden ja – laskujen lähettämiseen.

Majaisäntänä toimii Tapio Kuosmanen, varaukset kuitenkin Teuvo Hiltusen kautta numerosta 050 576 3445

Etsinnöistä huolimatta seuralle ei jäsenistöstä löytynyt sihteeriä, joten johtakunta kutsui tehtävään Tiina Härkinin. Jäsenasioissa yhteydenotot spostiin info(at)juuanmetsa-villet.fi com tai puhelimitse 050 037 3827.

Vastaa